Všetko pre váš vysnívaný domov... 10% zľava po registrácii

picture

date11.9.2020

Klasik spálňa

 

Drevená spálňa spánok s vôňou prírody.

 

Nechajte vstúpiť masívne drevo do svojho domova. Pravé drevo sa postará o príjemnú vôňu a pocit tepla u vás doma. Podporuje príjemnú klímu v spálni, napomáha regulovať vlhkosť a vnáša do nej teplo. Vďaka autentickému prírodnému vzhľadu sa drevo z borovice používa na výrobu nábytku už po stáročia. Medzi hlavné prednosti borovice patrí najmä zdravotná nezávadnosť, pevnosť a veľmi dlhá životnosť. Čo sa týka vzhľadu, dodáva priestoru útulnosť av spálni podporí pokojný spánok. Borovicové drevo a drevo vo všeobecnosti má preukázateľný pozitívny vplyv na ľudskú psychiku. Vďaka jedinečnej štruktúre dreva je každý kus masívneho nábytku originálny. Bonus k tomu je, že masívne drevo neustále pracuje a vyfarbuje sa, preto je jeho dizajn nadčasový a ani po rokoch sa neopozerá. Spánkom trávime pomerne veľkú časť života, preto by sme mali pri vybavovaní spálne staviť na kvalitu, ak tej drevo určite patrí. Spálňa má byť miestom pokoja a bezpečia. Správne z nej má dýchať príjemná atmosféra v mierumilovnom prostredí. V spálni má byť priestor na relaxáciu a uvoľnenie, ktoré podporí kvalitný spánok.

 

Manželská posteľ z masívneho borovicového dreva má oveľa dlhšiu životnosť ako napríklad lacné postele z lamina či drevotriesky. Práve pri borovicovom dreve najlepšie vynikne samotná štruktúra dreva. Praktický nočný stolík je vyrobený z kvalitného dreva, vybavený jednou policou a šuplíkom. Nemý sluha, tiež zvaný ako lokaj, je šikovný domáci pomocník, ako udržať oblečenie nepokrčené. Výhodou je, že si môžete na vášho lokaja pripraviť kompletné oblečenie na ďalší deň. Vďaka malej váhe s ním je možné ľahko pohybovať aj v rámci celého domova. V našej spálni máme vedľa nemého sluhu prakticky umiestnené drevené voľne stojace zrkadlo. Zrkadlo si môžete nielen postaviť, kam budete chcieť, ale aj rôzne natáčať tak ako, sa vám bude v danej chvíli hodiť. Drevená kombinovaná komoda so štyrmi šuplíkmi a dvoma dverami je vyrobená z masívneho borovicového dreva. Nájdete v nej dostatok úložného priestoru nielen na oblečenie. Praktický kombinovaný drevený regál môžeme použiť ako knižnicu s miestom, kam schovávať veci do šuplíkov. S kombináciou kvetín a doplnkov krásne oživí miestnosť.

Najväčšou výhodou práve pri drevenej spálni je, že sa k nej hodí prakticky čokoľvek a môžete dotvoriť celkový dojem vašej voňavej spálne môžete dotvoriť, ako len budete chcieť.

Pomocou textílií môžete meniť celkový vzhľad ako mávnutím kúzelného prútika. Behom chvíľky zmeníte vašu nudnú spálňu na dizajnový skvost. Zvolením inej farby závesov, koberca, prikrývky, posteľnej bielizne či malých vankúšov dokážete vykúzliť úplne inú spálňu. Stačí povliecť malé dekoratívne vankúše tmavšou dominantnou farbou a razom máte iný vzhľad.

K trendovej spálni sa hodia hrejivé zvieracie kožušiny. Vyčistená koža skvele zastúpi kusový koberec, je atraktívna as potešením na nej stúpnete bosými chodidlami. Ovčie kožušiny môžu tiež ovplyvniť naše zdravie. Práve pre svoju jedinečnú vlastnosť suchého tepla sa používajú aj v zdravotníctve, pri rehabilitácii a sú vhodné na detskú citlivú pokožku. Drevený viacúčelový podnos môžete použiť ako na príjemné ranné prekvapenie pre svoju drahú polovičku, tak aj skvele poslúži ako stolík pod notebook. Vďaka nemu môžeme v posteli pohodlne pracovať, surfovať na internete či sledovať svoj obľúbený seriál alebo film. Predovšetkým ženy sa pri správnom navodení romantickej atmosféry nezaobídu bez sviečok. Práve zapálená praskajúca vonná sviečka dokáže razom premeniť vašu spálňu.

 

Ako ste si mohli povšimnúť k prírodným farbám interiéru, ktorý nám práve vytvára nábytok z borovicového dreva, skvele dokresľuje celkovú atmosféru zvolených doplnkov. Celkový dojem spálne môže pôsobiť v trende Sand Dunes, čiže Pšeničné duny. Tento trend sa stal populárny najmä pre skupinu ľudí, ktorí majú radi jednoduchosť a vzdušnosť. Odtiene béžovej a krémovej s pridaním hnedej sú perfektnou voľbou aj pre začínajúcu jar za oknami. S kombináciou bielu vám do vašej spálne vnesie kúzlo Blízkeho východu. Vo svojej spálni sa razom ocitnete ako v rozprávke Tisíce a jednej noci, a to len vďaka pár dobre zvolených detailov.

Celá naša spálňa je najmä z masívneho borovicového dreva a nadchne milovníkov rôznych štýlov. Od priaznivcov jednoduchého dizajnu a maximálnej účelnosti až po milovníkov rustikálneho vzhľadu. Najdôležitejšie je predsa len to drevo samotné. Objavujte s nami krásu a skvelé vlastnosti borovicového dreva. Kúpte si spálňu z masívnej borovice, ktorá na vás pôsobí príjemnou a vzdušnou atmosférou. Prajeme Vám pokojný spánok a sladké sny!

 

Areto tím

Areto blog

Tipy a rady, ktoré oživia Váš domov

benefits

22 000 produktov skladom

benefits

Do 3 dní doručený tovar skladom

benefits

Každý jeden balíček starostlivo zabalený

benefits

1200 m² skladových priestorov

benefits

50 pracovníkov podieľajúcich sa na výrobe

  • benefits

    22 000 produktov skladom

  • benefits

    Do 3 dní doručený tovar skladom

  • benefits

    Každý jeden balíček starostlivo zabalený

  • benefits

    1200 m² skladových priestorov

  • benefits

    50 pracovníkov podieľajúcich sa na výrobe